Echipamente de protectie laser


HISTERESIS pune siguranța pe primul loc și va aduce  produse de cea mai inalta calitate pentru siguranța dumneavoastră împotriva radiațiilor laser și de protecție a sănătății în timpul lucrului în laborator.

Datorita colaborării noastre pe piața românească cu LASERVISION, o companie cu peste 30 de ani de experiență în produse împotriva radiațiilor laser, putem oferi cele mai bune produse din acest domeniu:

-Ochelari de protecție pentru laser: pentru toate lungimile de undă și a tipurilor de lasere (DPSS, laser cu fibre, laser în impulsuri, etc.)

- Filtre de securitate pentru laser: ochelarii de siguranță pentru laser bazati pe filtre de plastic sau sticlă acoperita sau absorbanta

Ferestre de protecție pentru laser: realizate din sticla minerala sau plastic, acestea pot garanta siguranța în aplicațiile industriale cu laser OEM sau aplicatii de laborator cu laser prin construirea camerei de care aveți nevoie în jurul laserului.

Suprafata mare de protectie: acest lucru poate fi soluția dumneavoastra pentru aplicațiile laser care au nevoie de ecranare împotriva radiației laser în zone mari de lucru sau zone publice.

Portofoliul nostru este completat în acest domeniu prin colaborarea noastra pe piata romaneasca cu Noir Laser Shields (US), un lider în industria de siguranta a ochilor, prin determinarea de a dezvolta o linie completă de ochelari de siguranță pentru surse de lumină coerente și non-coerente. Acest lucru ne da posibilitatea de a va oferi produse de calitate superioară ca scuturi laser pentru toate lungimile de undă, rame de ochelari certificate și ferestre laser.


NoIR LaserShields