Evenimente sponsorizate - 2016

HISTERESIS va participa ca expozant la conferinta ICPAM 2016

11th International Conference On Physics Of Advanced Materials (ICPAM-11)

În numele Comitetului de organizare a 11-a Conferinte Internationale de Fizica Materialelor Avansate (ICPAM-11) şi a 2-a a Scolii de Toamna de Fizica si Materiale  Avansate  (PAMS-2) vă invităm să participati la aceste evenimente ce au loc la Universitatea Babes-Bolyaidin Cluj-Napoca, România, 8 - 14 septembrie, 2016.

Va asteptam la standul nostru!

 

  • HISTERESIS va participa ca expozant la conferinta ICPEPA 10 2016

    10TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON PHOTOEXCITED PROCESSES AND APPLICATIONS, AUGUST 29 – SEPTEMBER 2, 2016, BRASOV, ROMANIA

    Subiectele variază de la interacţiuni fundamentale laser‐material, teorie şi de modelare la aplicaţii cu nanoparticule şi nanofotoni, precum şi fotoexcitare. Conferinţa intenţionează să creeze o atmosferă de prezentări ştiinţifice din domeniu şi schimb de idei într-un mediu relaxant.

    Va asteptam la standul nostru

  • HISTERESIS - Sponsor oficial al conferintei de chimie-cataliza ROMCAT 2016

    HISTERESIS has the pleasure to invite you to RomCat Conference 2016, The 11th International Symposium of the Romanian Catalysis Society, witch will be held in Timisoara, one of the catalysis peak centers in Romania.

    Date: June 6-8, 2016

    Venue: The conference will be held in the Aula of the Romanian Academy, Timisoara Branch 

    More info...

  • HISTERESIS - Sponsor oficial al conferintei de fizica TIM 2016

    HISTERESIS are placerea să anunțe participarea la Conferința de Fizică TIM 2016  din 26-28 Mai în calitate de sponsor oficial.

    Scopul Conferinței  de Fizică TIM 2016 este să prezinte problemele naționale și internaționale actuale în fizică, pentru a reuni cercetători și oameni de știință din România și din străinătate, precum și de a stabili contacte științifice între ele. Facultatea de Fizică din Timișoara îi invită pe toți interesați să participe.

    Speram să vă întâlnim acolo!

    More info...

  • HISTERESIS - Sponsor oficial al European Materials Research Society Spring 2016

    HISTERESIS a avut placerea sa participe ca sponsor oficial in cadrul simpozionului " European Materials Research Society Spring 2016" organizat in Franta la Lille Grand Palais in perioada 2-6 Mai 2016. 

    Conferinta a inclus 31 simpozioane paralele, 3 ateliere de lucru și tutoriale, o sesiune plenară si o expoziție a producatorilor de echipamente din domeniul caracterizarii materialelor.

    Multumim tuturor celor ce au participat la acest eveniment!

  • European Materials Research Society (E-MRS) Symposium

     It is widely recognized as being one of the highest international significance and is the greatest of its kind in Europe with about 2,500 attendees every year

    The proposed symposium provides an interdisciplinary forum for discussing the most recent progress in advanced laser processing of materials and devices at any length scale (from nano to macro level) including very recent research fields such as biomedical applications and biotechnology.

    HISTERESIS is an active player on the market of laser processing and has the pleasure to invite you to participate together to this scientific event. 

    See you at Lille Grand Palais! More details here and here.

    Lille, FRANCE 02-06 May 2016!

  • Princeton Instruments Physical Science Imaging and Spectroscopy Cameras

    HISTERESIS a avut placerea in data de 3 martie 2016 sa organizeze alaturi de partenerul sau Princeton Instruments, un seminar ce a avut ca tema Camerele Stiintifice pentru Imagistica si Spectroscopie produse de Princeton Instruments.

    Multumim tuturor participantilor pentru timpul acordat si invitatilor speciali pt prezentarile practice: Conf. Dr. Silviu Gurlui (UAIC) si Dl Catalin Ticos (INFLPR).

  • Intalnirea distribuitorilor AVANTES 2016

    A fost o buna oportunitate pentru noi sa intalnim echipa Avantes și toti ceilalti distribuitori din întreaga lume. A fost o experiență placuta, cu multe vești bune despre noile produse ce vor fi lansate în acest an, dar și despre lupta lor continuă să fie in continuare inovatori, de încredere, cu solutii și instrumente optice de înaltă calitate orientate spre client.

    Multumim Avantes!