Laseri femtosecunda


HISTERESIS prezinta pe piata romaneasca produsele firmei Amplitude Systemes, o companie foarte cunoscuta pentru aportul de solutii noi pentru cele mai solicitante aplicatii. Amplitude Systemes (Bordeaux, France) dezvolta si produce lasere cu corp solid pompate cu diode pentru aplicatii stiintifice si industriale.

Astfel, HISTERESIS va propune aplificatoare femtosecunda pompate cu diode (> 2.5 W - > 8W putere medie), lasere ultra compacte si rapide de inalta energie cu o rata mare de repetare (o lovitura la 300 KHz si >30 W putere), lasere fibra de inalta putere, energie si rata de repetare (o lovitura la 2 MHz si 5 – 35 W putere), oscilatoare ultrarapide (aerul este racit cu un regim picosecunda sau femtosecunda)  ce folosesc Ytterbium ca dopant si extensii (statie de micro-prelucrare, extensie de pulsuri ultrascurte, extensie acordabila in infrarosu, pulse picker, generare armonice).

Astfel puteti avea solutii pentru aplicatii cum ar fi: Microelectronica, Stiinta ultrarapida ,  Microprelucrare, Accelerarea particulelor, Oftalmologie, Metrologie, Biologie, Fabricarea dispozitivelor medicale, Generatia THz, etc.


Amplitude Systemes