HISTERESIS este reprezentant unic in Romania pentru Quantel Lasers - producator de top de laseri ce indeplinesc cerinte speciale pentru aplicatii industriale, militare si stiintifice incluzand:

- Lasere cu impulsuri si semiconductori (Nd ...

HISTERESIS este reprezentantul firmei NKT Photonics in Romania – unul din principalii furnizori de lasere cu fibra de inalta performanta si fibre de cristal fotonic cu piete principale in imagistica, sectorul energetic si pr ...

IPG Photonics este un bine cunoscut proiectant si producator de lasere fibra de inalta performanta si amplificatoare pentru diverse aplicatii.Diversele linii de lasere IPG Photonics de joasa, mijlocie si mare putere sunt folosite ...

Laserberg Tech este o companie de top in productia de masini laser pentru gravare si taiere.Laserberg ofera o gama larga de masini, atat cu Laseri CO2 cat si Laseri Yag.

Activitatea principala este producerea de lasere de calitate inalta pentru ta ...

HISTERESIS reprezinta pe piata romaneasca - Amplitude Systemes, ce dezvolta si produce laseri pompati solizi ultrarapizi pentru cercetare si aplicatii industriale.

HISTERESIS va ofera DataRay: dedicata sa dezvolte solutii customizate de caracterizare a razelor laser, ce depasesc asteptarile clientilor.

HISTERESIS va ofera Gentec EO: o companie pionier in domeniul sau de activitate, ce oferta solutii de calitate pentru masurarea puterii si energiei laser.

HISTERESIS va ofera NoIR LaserShields: un lider in industria echipamentelor de protectie pentru ochi, prin dedicarea lor pentru a dezvolta o linie de produse pentru protectia ochilor la lumina directa sau indirecta a surselor de lumina.

HISTERESIS este reprezentant in Romania pt KEOPSYS -producatorul unor game largi de amplificatoare standard si fibre optice proiectate la comandă, lasere pentru sisteme de comunicatii optice, fibre optice pentru CATV, testarea componentelor, teledetec ...