Altechna are o experienta de 19 ani in furnizarea de lasere optice si solutii personalizate de cea mai buna calitate catre cei mai importanti producatori de lasere femtosecond, clienti din rangul academic si industrial.

Altechna a implementat cu s ...

HISTERESIS aduce pe piata romaneasca– Standa Lituania – o companie cu 25 ani experienta in optica. Are propria sa platforma industriala ce include strunjire CNC , frezare, masini de rectificat si departament de proiect ...

HISTERESIS promoveaza produsele LASER COMPONENTS – a carui portofoliu de produse contine o varietate mare de laseri, detectori si alte componente si module optice si electro-optice apartinand unor importanti producatori inte ...

HISTERESIS va ofera DataRay: dedicata sa dezvolte solutii customizate de caracterizare a razelor laser, ce depasesc asteptarile clientilor.

HISTERESIS va ofera Gentec EO: o companie pionier in domeniul sau de activitate, ce oferta solutii de calitate pentru masurarea puterii si energiei laser.

PI

HISTERESIS este reprezentant PI Physik Instrumente - sisteme de pozitionare si miscare - un lider  in domeniul tehnologiei pozitionarii de precizie cu acuratete la nivelul nanometrilor.

Imagine Optic este partenerul nostru in Romania, specializat in senzori wavefront si optica adaptativa pentru metrologie optica, laseri si microscopie.